Jäsenkirje 7 / 2022

23.12.2022

Jäsenkirje 7 / 2022                                                       23.12.2022                                                                    

 

Hyvät Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön jäsenyhdistykset

 

Haluamme kiittää jäseniämme lämpimästi hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna sekä toivottaa teille kaikille Hyvää ja tunnelmallista Joulua ja menestystä vuodelle 2023!

Tämäkin vuosi on ollut täynnä haasteita johtuen sodasta Euroopassa ja sen vaikutuksista mm. sähkön ja ruoan rajuun hinnan nousuun, mutta Joulun odotus ja siihen liittyvät perinteet luovat tunnelmaa ja auttavat hiljentymään Joulun viettoon yhdessä läheisten kanssa.

Jos yhteystietoihinne on tullut muutoksia, lähettäkää ajantasaiset yhteystietonne puheenjohtaja Aila Dündar-Järviselle. Kotisivuja päivittää puheenjohtaja ja taloudenhoitaja Carita Sinkkonen. Kotisivuiltamme löytää ajankohtaisen tiedon toiminnastamme osoitteessa https://www.tampereenomakoti.fi.

Toivomme kehittämisehdotuksia ja toiveita, joita voitte lähettää puheenjohtajan sähköpostiin aila.dundar@kotikone.fi. Hallitus käsittelee niitä ja suunnittelee toimintaansa toiveiden mukaan. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet ovat myös käytettävissä jäsenyhdistysten tapahtumissa ja kokouksissa.

Seuraavan Omakotiviestin 1 / 2023 aineistopäivä on 24.1.2023. Lehti ilmestyy viikolla 6. Voitte lähettää kirjoituksia, kuvia ym. osoitteeseen tampereen.omakotiviesti@gmail.com. Koko vuoden ilmestymisaikataulun näette lehdestä 4/2022.

 

Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry, hallitus