Jäsenkirje 5 / 2022

22.9.2022

Jäsenkirje 5 / 2022                                                                22.9.2022


Hyvät Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön jäsenyhdistykset

Syksy on saapunut ja me omakotiasujat alamme valmistautua jo talven tuloon. Keskusjärjestön hallitus toivottaa teille kaikille hyvää syksyn jatkoa tämän jäsenkirjeen kautta!

 

Lähde Joulutorimatkalle Tallinnaan 10.- 11.12.2022

Keskusjärjestö järjestää jäsenilleen joulutorimatkan Tallinnaan la 10.12 – su 11.12. Nyt on mahdollisuus hankkia joululahjat edullisesti ja nauttia yhteisestä matkasta ja tutustua Tallinnan joulutoriin.

Tuoreessa Omakotiviestissä 3 / 2022 (sivu 12) kerrotaan kaikki tiedot matkasta. Huomatkaa, että ilmoittautuminen päättyy 4.10! Matka maksetaan vasta lokakuun loppuun mennessä Keskusjärjestön Nordea- tilille. Ilmoittautumiset Bussi Manninen, Kaisa Latvamäki: puh.03 486 4700 tai kaisa@bussi-manninen.fi.

Matkalle mahtuu max.60 henkilöä, joten kannattaa olla nopea ilmoittautumisessa.

Lisätietoja matkasta antaa hallituksen jäsen Lauri Pitkänen, puh. 0400-336077.


Jäsenmaksut

Jäsenmaksut lähetettiin jäsenyhdistyksille toukokuussa sähköpostilla sähköisestä Netvisor laskutusjärjestelmästämme ja niiden eräpäivä oli 30.6.2022.

Emme ole vielä saaneet jäsenmaksuja kaikilta yhdistyksiltämme, joten tarkistakaa tilanteenne, jos maksut ovat unohtuneet. Kiitos!

Jos teillä on tullut muutoksia jäsenjärjestöjen henkilöihin tai kenelle lasku toivotaan lähetettävän, ilmoittakaa ne taloudenhoitaja Carita Sinkkoselle (taloudenhoitaja.trekj@gmail.com). Jäsenmaksu laskussa on summana 0 €, mutta jäsenmaksua tule maksaa 2 € / jäsen, muuttamalla summa vastaamaan todellista jäsenmäärää.

                                                                            

Yhteystiedot ym.

Jos yhteystietoihinne on tullut muutoksia, lähettäkää ajantasaiset yhteystietonne puheenjohtaja Aila Dündar-Järviselle. Kotisivuja päivittää puheenjohtaja ja taloudenhoitaja.

Kotisivuiltamme löytää ajankohtaisen tiedon toiminnastamme osoitteessa www.tampereenomakoti.fi. Sieltä löydätte myös kaikki jäsenkirjeet.

Meillä on myös Facebook- sivut. Kannattaa käydä myös siellä.

Toivomme edelleen teiltä kehittämisehdotuksia ja toiveita, joita voitte lähettää puheenjohtajan sähköpostiin aila.dundar@kotikone.fi. Hallitus käsittelee niitä ja suunnittelee toimintaansa toiveiden mukaan. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet ovat myös edelleen käytettävissä jäsenyhdistysten tapahtumissa, kokouksissa ym. Kutsuja on jo tullut, kiitos niistä.


Omakotiviesti

Lehti nro 4 – Aineistopäivä on 29.11. Lehti ilmestyy viikolla 50.

Jutut ja kuvat osoitteeseen tampereen.omakotiviesti@gmail.com

Lehteen voi lähettää myös mielipidekirjoituksia. Puheenjohtaja toimii Omakotiviestin toimitusneuvoston puheenjohtajana, joten lehden juttuja ja sisältöä koskevissa asioissa ottakaa yhteys puheenjohtajaan.


Syyskokous

Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 30.11.2022. Valtakirjojen tarkistus klo 17.30 alkaen ja kokous alkaa klo 18.00. Kokouspaikka on Tampereen kaupungin Kohtaamisia- tila. Finlayson / Media54, 1.krs. Satakunnankatu 18 A. Valtakirjamalli ja syyskokousmateriaali lähetetään ennen kokousta jäsenyhdistyksille.


Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry:n hallitus