Jäsenkirje 3 / 2021

6.7.2021

Jäsenkirje 3 / 2021

Hyvät Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön  jäsenyhdistykset  

Kevätkokous pidettiin 29.6. Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta. Sääntömääräisten  asioiden lisäksi hyväksyttiin Keskusjärjestölle uudet säännöt. Ne lähetetään teille  kesälomien mentyä, myös kotisivuillemme ne tullaan laittamaan. 

Huomatkaa, että jäsenmaksut on lähetetty jäsenyhdistyksille toukokuussa, joissa eräpäivä  oli 30.6. Jäsenmaksuasioissa voitte olla yhteydessä taloudenhoitaja Carita Sinkkoseen taloudenhoitaja.trekj@gmail.com. 

Toiveita ja esityksiä Keskusjärjestölle saa edelleen lähettää, käsittelemme kaikki palautteet  hallituksen kokouksessa. Kuten jo totesimme viime jäsenkirjeessä, haluamme tiivistää ja  lisätä yhteydenpitoamme jäsenyhdistyksiimme ja kehittää keskusjärjestön toimintaa ja  tiedottamista. Toivomme siis kehittämisehdotuksia ja toiveita, joita voitte lähettää  puheenjohtajan sähköpostiin aila.dundar@kotikone.fi. Hallitus käsittelee niitä ja  suunnittelee toimintaansa toiveiden mukaan. Jos yhteystietoihinne on tullut muutoksia,  lähettäkää ajantasaiset yhteystietonne puheenjohtaja Aila Dündar-Järviselle.  

Kotisivumme ovat uudistuneet, käykää uusituilla sivuillamme, osoite on sama. Kotisivuja  päivittää puheenjohtaja ja taloudenhoitaja Carita Sinkkonen. Kotisivuiltamme löytää  ajankohtaisen tiedon toiminnastamme osoitteessa www.tampereenomakoti.fi

Meillä on myös omat Facebook - sivut Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön  nimellä, jossa voitte ilmoittaa ja kertoa tapahtumistanne muille omakotiyhdistyksille ja  jäsenille. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet ovat myös käytettävissä jäsenyhdistysten  tapahtumissa, kokouksissa ym. 

Toivotamme teille kaikille aurinkoista ja rentouttavaa Kesää !  

Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry, hallitus