Jäsenkirje 2 / 2022

1.3.2022

Maaliskuu 2022


Hyvät Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön jäsenyhdistykset ja jäsenet

 

Yhteistyö Teboil Oy:n kanssa

Useat liitot, etujärjestöt ja yhdistykset ovat sanoneet irti huoltamoketju-Teboilin kanssa solmimansa yhteistyösopimukset irti. Syynä on Venäjän sotatoimet Ukrainaa vastaan. Venäläistaustaisella Teboililla on Suomessa yli sadan aseman huoltamoketju. Yhtiö on venäläisen Lukoil-öljy-yhtiön tytäryhtiö.

Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestöllä on ollut vuosien ajan hyvää yhteistyötä Teboilin kanssa. Olemme saaneet Venäjän alettua sotatoimet Ukrainaa vastaan useilta jäseniltämme viestejä, että yhteistyö Teboil Oy:n kanssa pitää lopettaa. Keskusjärjestön hallitus kokoontui ylimääräiseen kokoukseen 28.2 ja päätimme yksimielisesti jäädyttää välittömästi yhteistyösopimuksemme Teboil Oy:n kanssa toistaiseksi. 

Lisäksi päätettiin alkaa etsimään uutta yhteistyökumppania lämmitysöljyn toimittajista.  


Keskusjärjestön strategia

Hallitus käsitteli ja hyväksyi ensimmäisen strategian Keskusjärjestölle kokouksessaan. Voitte tutustua strategiaan, joka on jäsenkirjeen liitteenä. Se laitetaan myös kotisivuillemme www.tampereenomakoti.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Talvikunnossapito ja auraus

Olemme saaneet mm. Härmälästä ja Linnainmaalta yhteydenottoja huonosti auratuista teistä, kaduista ja kevyenliikenteen väylien talvikunnossapidosta sekä lumivalleista talojen ulostuloväylillä. Hallitus päätti pyytää teiltä, hyvät jäsenemme, kokemuksianne tämän runsaslumisen talven kokemuksistanne koskien talvikunnossapitoa ja aurausta. Käykää yhdistyksessänne keskustelua kunnossapidosta ja lähettäkää kokemuksenne ja parannusehdotukset puheenjohtajan sähköpostiin aila.dundar@kotikone.fi. Teemme koonnin palautteistanne ja lähestymme sen jälkeen Tampereen Infraa.


Uudistunut Omakotiviesti- lehti

Kuten varmaan huomasitte, lehtemme on uudistunut. Haluaisimme saada teiltä palautetta, miltä lehtemme vaikuttaa. Ruusuja ja risuja sekä kehittämisehdotuksia ja toiveita voitte lähettää puheenjohtajan sähköpostiin aila.dundar@kotikone.fi.


Sääntömääräinen Kevätkokous

KOKOUSKUTSU


Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry:n KEVÄTKOKOUS

pidetään keskiviikkona 27.4.2022

Valtakirjojen tarkistus klo 17.30 alkaen ja kokous alkaa klo 18.00.

Kokouspaikaksi on alustavasti valittu Kumppanuustalo Artteli,

Mustanlahdenkatu 22, 33210 Tampere.


Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät kevätkokousasiat kuten vuoden 2021 tilinpäätös taseineen 

ja toimintakertomus vuodelta 2021.

Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry:n sääntöjen mukaisesti jäsenyhdistysten valitsemat edustajat. 

Kokous järjestetään verkkokokouksena, mikäli vallitseva koronatilanne estää kokoontumisen. Ajantasaisen tiedon kokouspaikasta löytää kotisivuiltamme ja jäsenkirjeestä. Kevätkokousmateriaali sekä valtakirjapohja lähetetään lähempänä kokousta.


Tervetuloa!

Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö, hallitus