Jäsenkirje 2 / 2021

31.5.2021

Jäsenkirje 2 / 2021                                                                31.5.2021


Hyvät Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön jäsenyhdistykset


Kevät on kääntymässä kesään ja on aika taas lähettää teille jäsenkirje. Pyysimme tammikuun jäsenkirjeessä teiltä toiveita ja ehdotuksia Keskusjärjestön toiminnan kehittämiseksi. Kiitos kaikista vastauksista. Toiveita ja esityksiä saa edelleen lähettää, käsittelemme kaikki palautteet hallituksen kokouksessa. Kuten jo totesin viime jäsenkirjeessä, haluamme tiivistää ja lisätä yhteydenpitoamme jäsenyhdistyksiimme ja kehittää keskusjärjestön toimintaa ja tiedottamista. Jos yhteystietoihinne on tullut muutoksia, lähettäkää ajantasaiset yhteystietonne puheenjohtaja Aila Dündar-Järviselle. Kotisivumme ovat uudistuneet, käykää uusituilla sivuillamme, osoite on sama. Kotisivuja päivittää puheenjohtaja ja taloudenhoitaja Carita Sinkkonen. Kotisivuiltamme löytää ajankohtaisen tiedon toiminnastamme osoitteessa www.tampereenomakoti.fi.

Meillä on myös Facebook- sivut. Käykää myös siellä.

Toivomme kehittämisehdotuksia ja toiveita, joita voitte lähettää puheenjohtajan sähköpostiin aila.dundar(ät)kotikone.fi Hallitus käsittelee niitä ja suunnittelee toimintaansa toiveiden mukaan. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet ovat myös käytettävissä jäsenyhdistysten tapahtumissa, kokouksissa ym.

Sääntömääräinen kevätkokous jouduttiin siirtämään viime vuoden tapaan kesäkuun loppuun. Ohessa kokouskutsu. Voitte lähettää meille myös aloitteita, jotka käsitellään kevätkokouksessa. Tuomme kokoukseen myös Keskusjärjestön adresseja, joita voi ostaa hintaan 2 e /kpl. 

Mukava nähdä teitä kaikkia, pitkästä aikaa.

Kevätkokouksessa käsitellään ja hyväksytään sääntömääräisten asioiden lisäksi syyskokouksessa pöydälle jääneet Keskusjärjestön uudet säännöt. Kokoukseen voi myös osallistua etänä Teams- sovelluksen kautta, mutta se edellyttää ilmoittautumista puheenjohtajalle etäkokouslinkin saamiseksi, myös valtakirja tulee lähettää siinä tapauksessa sähköpostilla. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella osallistujamäärä rajoitetaan sisätiloissa 10 henkilöön ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa 50 henkilöön ajaksi 29.5.–28.6.2021. Jos terveysturvallisuus varmistetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön hygieniaohjetta noudattamalla, myös suurempia tilaisuuksia voi järjestää. Muistetaan siis edelleen turvavälit, käsien pesu ja kasvomaskit.


KOKOUSKUTSU


Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry:n

KEVÄTKOKOUS

pidetään tiistaina 29.6.2021

Valtakirjojen tarkistus klo 17.30 alkaen ja kokous alkaa klo 18.00.

Kokouspaikka on Koivistonkylän Omakotiyhdistyksen kerhohuone, Koivistontie 53.

Kokoukseen voi osallistua myös etänä, Teams- sovelluksen kautta. Etäkokouslinkki lähetetään ilmoittautumisten perusteella. Etäkokoukseen ilmoittautumiset valtakirjoineen lähetetään sähköpostilla puheenjohtajalle 28.6 mennessä osoitteeseen aila.dundar(ät)kotikone.fi. Korvaa ät @ - merkillä.

Jäsenkirjeen mukana lähetetään jäsenyhdistyksille myös esityslista, valtakirjamalli, toimintakertomus ja uudet säännöt. Keskusjärjestölle voi lähettää myös aloitteita käsiteltäväksi vuosikokouksessa.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät kevätkokousasiat kuten

vuoden 2020 tilinpäätös taseineen ja toimintakertomus vuodelta 2020 sekä

Keskusjärjestön sääntöuudistus.

Käsitellään ja hyväksytään syyskokouksessa pöydälle jääneet Keskusjärjestön uudet säännöt.

Keskustellaan Tampereen kaupungin ajankohtaisista asioista sekä kaupungin tonttipolitiikan ja kaavoituksen suuntaviivoista.

Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry:n sääntöjen mukaisesti jäsenyhdistysten valitsemat edustajat. 


Tervetuloa!


Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry, hallitus