Jäsenkirje 1 / 2024

4.2.2024

Hyvät Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön jäsenyhdistykset ja jäsenet


Hyvää vuoden 2024 alkua teille kaikille!


Syyskokouksessa 29.11.2023 Keskusjärjestölle valittiin vuodeksi 2024 uusi hallitus. Hallituksen jäsenten esittelyt löytyvät tämän vuoden ensimmäisestä Omakotiviestistä, jonka jako alkaa tiistaina 6.2 jakovastaavillenne. Huomatkaa, että lehtiä jaetaan vuoden 2023 jäsenmääränne mukaan. Lisälehdistä veloitamme 2 euroa kappale. On erittäin tärkeää, että ilmoitatte meille heti, jos yhdistyksessänne vaihtuu yhteyshenkilöt, jakovastaavat tai tarvitsemanne Omakotiviestin lukumäärä. Kiitos!

Toivomme, että lähetätte näitä jäsenkirjeitä mahdollisuuksienne mukaan myös jäsenillenne. Muistakaa ottaa seurantaan myös Facebook - sivumme, jossa tiedotamme ajankohtaisista asioista. Myös kotisivuiltamme löytyy ajankohtaista tietoa osoitteessa

https://www.tampereenomakoti.fi/

 

Keskusjärjestön perinteiset hiihtokilpailut järjestetään sunnuntaina 18.2.2024 yhteistyössä Ikurin Vireen kanssa osoitteessa

Tuohikorventie 27, 33340 Tampere.

Kilpailuun ilmoittautuminen on klo 10.00 – 10.30.

Hiihtokilpailut alkavat klo 11.00.

Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan mitalilla. Paikalla myös mehutarjoilu.

Tervetuloa sankoin joukoin mukaan hiihtokilpailuihimme!


Omakotiviesti-asiaa

Omakotiviesti 1/2024 ilmestyy viikolla 6. Kuten kirjeen alussa totesimme, on siis erittäin tärkeää, että meillä on ajantasaiset jäsenyhdistystemme yhteystiedot, jotta yhteydenpito teihin toimii sujuvasti. Myös muutokset Omakotiviestin jakajien osalta sekä lehtien lukumäärän suhteen on tärkeää ilmoittaa heti niiden muuttuessa. Nämä ilmoitukset voi lähettää puheenjohtajalle aila.dundar@kotikone.fi  tai Omakotiviestin toimittajalle Samuel Järvinen, tampereen.omakotiviesti@gmail.com tai puh. 044 985 7783.

 

KEVÄTKOKOUSKUTSU

Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään perjantaina 26.4.2024. Valtakirjojen tarkistus alkaen klo 17.30 ja kokous alkaa klo 18.00.

Kokouspaikkana
Tampereen kaupungin Kohtaamisia- tila.
Finlayson / Media54, 1.krs. Satakunnankatu 18 A.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät kevätkokousasiat. Lisäksi keskustellaan ajankohtaisista omakotiasujia koskevista asioista sekä Tampereen kaupungin asioista.

Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry:n sääntöjen mukaisesti jäsenyhdistysten valitsemat edustajat.

Tervetuloa!
Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö, hallitus