Jäsenkirje 1/ 2023

27.2.2023

Hyvät Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön jäsenyhdistykset ja jäsenet

 

Hyvää vuoden 2023 alkua teille kaikille!

Syyskokouksessa 30.11.2022 Keskusjärjestölle valittiin vuodeksi 2023 uusi hallitus. Hallituksen jäsenten esittelyt löytyvät tämän vuoden ensimmäisestä Omakotiviestistä.

Toivomme, että lähetätte näitä jäsenkirjeitä mahdollisuuksienne mukaan myös jäsenillenne. Muistakaa ottaa seurantaan myös Facebook sivumme, jossa tiedotamme ajankohtaisista asioista.

Omakotiviesti-asiaa

Omakotiviesti 1/2023 ilmestyi viikolla 6.

Harmillisesti sen jakelulistassa on ollut virheitä ja tarkistamme jakelua. Olemme toimittaneet puuttuvia lehti niille alueille, joihin niitä jäi puuttumaan. Jos edelleen lehtiä puuttuu, olkaa yhteydessä puheenjohtajaan, esim. sähköpostilla aila.dundar@kotikone.fi ja voimme toimittaa lehtiä lisää.

Pahoittelemme tilannetta!

On tärkeää, että meillä on ajantasaiset jäsenyhdistystemme yhteystiedot, jotta yhteydenpito teihin toimii sujuvasti. Myös muutokset Omakotiviestin jakajien osalta sekä lehtien lukumäärän suhteen on hyvä ilmoittaa niiden muuttuessa. Nämä ilmoitukset voi lähettää puheenjohtajalle tai Omakotiviestin toimittajalle Samuel Järvinen, tampereen.omakotiviesti@gmail.com tai puh. 044 985 7783. Tulemme olemaan teihin puhelimitse yhteydessä lähiaikoina tarkistaaksemme lehtien määrän.

Puheenjohtaja kertoi uusimmassa Omakotiviestissä, että pyrimme tasapainottamaan Keskusjärjestön taloutta. Omakotiviestin painokulut ovat korkeat. Painokustannukset ja paperin hinta ovat nousseet merkittävästi viime vuosina.

Keskusjärjestön hallitus selvittää, mitä lehden verkkojulkaisu tulisi maksamaan. Toki sen jakaminen vaatisi teiltä jäsenyhdistyksiltä aktiivisuutta, koska meillä ei ole teidän jäsenrekisteriänne käytössä.

Olemme jo aiemmin keskustelleet vuosikokouksissa asiasta ja saaneet siitä postia. Toivomme, että teillä on mahdollisuus muodostaa yhdistyksenne kanta ennen kevätkokousta 19.4, jotta edustajanne voi kertoa siitä meille kevätkokouksessa. Voitte myös lähettää ennen kevätkokousta mielipiteenne puheenjohtajalle sähköpostilla. Emme tee näin tärkeässä asiassa päätöksiä kuulematta jäseniämme.


KEVÄTKOKOUSKUTSU

Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 19.4.2023. Valtakirjojen tarkistus alkaen klo 17.30 ja kokous alkaa klo 18.00.

Kokouspaikkana
Tampereen kaupungin Kohtaamisia- tila.
Finlayson / Media54, 1.krs. Satakunnankatu 18 A.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät kevätkokousasiat. Lisäksi keskustellaan ajankohtaisista omakotiasujia koskevista asioista sekä Tampereen kaupungin asioista.

Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry:n sääntöjen mukaisesti jäsenyhdistysten valitsemat edustajat.

Tervetuloa!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö, hallitus