Jäsenkirje 1 / 2022

31.1.2022

Hyvät Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön jäsenyhdistykset ja jäsenet

Hyvää Vuoden 2022 alkua teille kaikille!

Haluamme edelleen tiivistää ja lisätä yhteydenpitoamme jäsenyhdistyksiimme ja kehittää Keskusjärjestön toimintaa ja tiedottamista.

Lähettäkää ajantasaiset yhteystietonne puheenjohtaja Aila Dündar-Järviselle sekä taloudenhoitaja Carita Sinkkoselle, joka toimii myös kotisivujemme päivittäjänä. Kotisivuiltamme ja Facebookista löytää ajankohtaista tietoa toiminnastamme.

Toivomme kehittämisehdotuksia ja toiveita, joita voitte lähettää puheenjohtajalle sähköpostilla. Hallitus käsittelee niitä ja suunnittelee toimintaansa toiveiden mukaan. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet ovat myös käytettävissä jäsenyhdistysten tapahtumissa, kokouksissa sekä fyysisesti, että etänä näin korona-aikaan.

Syyskokouksessa 17.11.2021 Keskusjärjestölle valittiin vuodeksi 2022 uusi hallitus, joiden yhteystiedot löydät tästä kirjeestä. Olkaa vapaasti yhteydessä.

TAMPEREEN OMAKOTIYHDISTYSTEN KESKUSJÄRJESTÖN HALLITUS 2022

Puheenjohtaja Aila Dündar-Järvinen, Linnainmaan Oky

Hallituksen jäsenet

Varapuheenjohtaja   Markku Ahonen, Kalkun Oky
Sihteeri Olli Järvelä, Petsamon Oky (varajäsen)
Taloudenhoitaja Carita Sinkkonen, Viinikan-Nekalan Oky

Jouni Laukkanen, Pappilan Oky                          
Lauri Pitkänen, Uudenkylän Oky 
Tiina Koskinen-Tammi, Lamminpään-Tohlopin Oky
Tero Vehviläinen, Finnin-Lukonmäen Oky  

Hallituksen varajäsenet
Ulla Siltaloppi, Viialan Oky
Tero Toppila, Uudenkylän Oky

Tampereen Omakotiviesti Aki Tulikari Korkinmäki-Veisun Oky

Toivomme, että voimme tänä vuonna keskittyä erityisesti toimintamme ja lehtemme kehittämiseen sekä yhteistyön ja vuoropuhelun tiivistämiseen kanssanne. Olemme innoissamme, että olemme saaneet ammattilaisen tekemään Omakotiviesti- lehteämme, Aki Tulikarin. Hän toimittajaa ja taittaa lehden. Yhdessä hänen ja teidän kanssanne hallitus aikoo kehittää lehteä paremmin vastaamaan omakotiväen tarpeita ja toiveita. Tämä vuosi on juhlavuosi, lehtemme täyttää 60–vuotta! Pyydänkin teiltä, hyvät lehtemme lukijat, ehdotuksia, ideoita ja toiveita lehtemme uudistamiseksi. Voitte myös lähettää muistojanne lehdestämme vuosien varrelta. Lehden toimitusneuvosto suunnittelee ja ideoi lehtemme sisältöä ja ne viedään aina hallituksen kokoukseen hyväksyttäväksi. Uusi hallitus on alkanut jo toteuttamaan lehden uudistustyötä.

Keskusjärjestö seuraa koronatilannetta ja kehittää toimintaansa ja järjestää tilaisuuksia viranomaismääräysten mukaisesti. Seuraamme maan viranomaisten ja Tampereen kaupungin ohjeita ja toimimme niiden mukaan. Valitettavasti emme vielä ole päässeet tapaamaan teitä fyysisesti kovinkaan paljon, matkoista puhumattakaan. Tulemme jatkamaan myös omakotiväen yhteisiä matkoja heti, kun se on koronaturvallista ja viranomaismääräykset sen sallivat.

Keskusjärjestön tulee myös edistää kaikkien tamperelaisten omakotiasukkaiden yhteenkuuluvuuden tunnetta ja asuinpaikkaan kohdistuvaa kiinnostusta. Myös tätä työtä jatkamme tänä toimintavuonna. Tulemme lähettämään teille säännöllisesti jäsenkirjeitä. Toivomme, että lähetätte näitä jäsenkirjeitä mahdollisuuksienne mukaan myös jäsenillenne. On tärkeää, että meillä on ajantasaiset jäsenyhdistystemme yhteystiedot, jotta yhteydenpito teihin toimii sujuvasti. Pidetään yhteyttä!

Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö, hallitus