Jäsenkirje 5 / 2021

21.12.2021

                                                                                                                                                                                                                                


Hyvät Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön jäsenyhdistykset

 

Haluamme kiittää jäseniämme lämpimästi hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna sekä toivottaa teille kaikille Hyvää ja tunnelmallista Joulua ja menestystä vuodelle 2022 !

Vuosi on ollut poikkeuksellinen, mutta onneksi joulun odotus ja siihen liittyvät perinteet luovat tunnelmaa ja auttavat hiljentymään joulun viettoon yhdessä läheisten kanssa.

Jos yhteystietoihinne on tullut muutoksia, lähettäkää ajantasaiset yhteystietonne puheenjohtaja Aila Dündar-Järviselle. Kotisivumme ovat uudistuneet, käykää uusituilla sivuillamme, osoite on edelleen sama. Kotisivuja päivittää puheenjohtaja ja taloudenhoitaja Carita Sinkkonen. Kotisivuiltamme löytää ajankohtaisen tiedon toiminnastamme osoitteessa www.tampereenomakoti.fi.

Meillä on myös Facebook- sivut. Käykää myös siellä. Siellä voitte kertoa tapahtumistanne ja yhdistyksenne kuulumisia.

Toivomme kehittämisehdotuksia ja toiveita, joita voitte lähettää puheenjohtajan sähköpostiin aila.dundar@kotikone.fi. Hallitus käsittelee niitä ja suunnittelee toimintaansa toiveiden mukaan. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet ovat myös käytettävissä jäsenyhdistysten tapahtumissa ja kokouksissa.

Seuraavan Omakotiviestin 1/2022 aineistopäivä on 1.2.2022. Lehti ilmestyy viikolla 7. Voitte lähettää kirjoituksia, kuvia ym. osoitteeseen tampereen.omakotiviesti@gmail.com. Koko vuoden ilmestymisaikataulun näette lehdestä 4/2021. Ensi vuonna lehtemme täyttää 60- vuotta ! Juhlavuoden kunniaksi otamme mielellämme vastaan teidän muistojanne lehdestä ja Keskusjärjestön taipaleelta.

Koronatilanne on pahentunut, myös Pirkanmaalla. Toivomme teille kaikille terveyttä ja voimia. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry, hallitus