Jäsenkirje 3 / 2022

8.4.2022

Jäsenkirje 3 / 2022                                                                          8.4.2022


Hyvät Tampereen Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön jäsenyhdistykset

 

Kevät on kalenterin mukaan jo pitkällä, mutta lumisateesta ja lumikinoksista sitä on vaikea uskoa. Toivottavasti kevätkelit palaavat mahdollisimman pian.

Sääntömääräinen kevätkokous keskiviikkona 27.4.2022 alkaen klo 17.30 valtakirjojen tarkastuksella, Kumppanuustalo Arttelissa, Mustanlahdenkatu 22, 33210 Tampere

Tämän jäsenkirjeen aiheena on lähestyvä Keskusjärjestön kevätkokous. Kotisivuiltamme ja viime jäsenkirjeestä voitte lukea kokouskutsun. Jäsenkirjeen liitteenä ovat esityslista, valtakirjapohja ja toimintakertomus vuodelta 2021. Tilinpäätös vuodelta 2021 ja toiminnantarkastuskertomus esitellään ja käsitellään kokouksessa.

Kevätkokous pidetään läsnäolokokouksena. Kokouksessa on kahvitarjoilu. Muistetaan kuitenkin edelleen turvavälit, käsien pesu ja kasvomaskit.


Yhteystiedot ym.

Jos yhteystietoihinne on tullut muutoksia, lähettäkää ajantasaiset yhteystietonne puheenjohtaja Aila Dündar-Järviselle. Kotisivuja päivittää puheenjohtaja ja taloudenhoitaja Carita Sinkkonen.

Kotisivuiltamme löytää ajankohtaisen tiedon toiminnastamme osoitteessa www.tampereenomakoti.fi.

Meillä on myös Facebook- sivut. Käykää myös siellä.

Toivomme kehittämisehdotuksia ja toiveita, joita voitte lähettää puheenjohtajan sähköpostiin aila.dundar@kotikone.fi. Hallitus käsittelee niitä ja suunnittelee toimintaansa toiveiden mukaan. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet ovat myös edelleen käytettävissä jäsenyhdistysten tapahtumissa, kokouksissa ym. Kutsuja on jo tullut, kiitos niistä.


Jäsenmaksut

Jäsenmaksut lähetetään toukokuussa sähköpostilla sähköisestä Netvisor laskutus-järjestelmästämme ja niiden eräpäivä on 30.6.2022. Jos teillä on tullut muutoksia jäsenjärjestöjen henkilöihin tai kenelle lasku toivotaan lähetettävän, ilmoittakaa ne huhtikuun aikana. Jäsenmaksu laskussa on summana 0 €, mutta jäsenmaksua tule maksaa 2 € / jäsen, muuttamalla summa vastaamaan todellista jäsenmäärää.

Omakotiviesti

Ø  Lehti nro 2 – Aineistopäivä on 3.5. Lehti ilmestyy viikolla 20

Ø  Lehti nro 3 – Aineistopäivä on 30.8. Lehti ilmestyy viikolla 37

Ø  Lehti nro 4 – Aineistopäivä on 29.11. Lehti ilmestyy viikolla 50

Jutut ja kuvat osoitteeseen tampereen.omakotiviesti@gmail.com

Lehteen voi lähettää myös mielipidekirjoituksia. Erityisen toivottavaa olisi saada teiltä muistojanne lehdestä ja Keskusjärjestöstä, vuosien varrelta. Tänä vuonna Omakotiviesti täyttää 60- vuotta. Etsimme seuraavaa lehteä varten haastateltavia: Airbnb- kokemuksia (asunnon vuokraaja / vuokranantaja) sekä uusia omakotiasujia.


Uusi yhteistyökumppani St1

Keskusjärjestön hallitus päätti kokouksessaan 6.4 hyväksyä uudeksi yhteistyökumppaniksi St1n. Omakotiyhdistyksen jäsenille alennus lämmitysöljytilauksista omalla erillisellä alekoodilla: 0,7 snt / l (alv24%). Asiakas tilaa lämmitysöljyn suoraan www.st1.fi nettisivuilta: https://www.st1.fi/ota-yhteytta/tilaa-lammitysoljya. Tilauksen yhteydessä asiakas syöttää Omakotiyhdistyksen oman alennuskoodin ja jatkaa tilauksen teon normaalisti loppuun. Tilauksessa sovelletaan voimassa olevia yleisiä tilaus- ja toimitusehtoja, jotka asiakas näkee tilauksen yhteydessä. Alennuskoodi on vuosittain uusittava ja vain Omakotiyhdistyksen jäsenien käyttöön tarkoitettu. Mikäli asiakkaiden ostot Omakotiyhdistyksen omalla alennuskoodilla täyttää alla olevat voluumitasot, St1 maksaa tästä erillisen euromääräisen korvauksen:

Ø  ostot yli 50 000 l vuodessa à 0,1 snt/ l

Ø  ostot yli 100 000 l vuodessa à 0,2 snt/ l

Ø  ostot yli 1 000 000 l vuodessa à 0,3 snt/ l

Ø  maksimissaan jälkihyvitys on 5000 € / vuosi


Tarkemmin St1 Lämmitysöljystä: https://www.st1.fi/yksityisille/tuotteet-ja-palvelut/lammitysoljy. Tämän lisäksi suositellaan yhdistyksen jäseniä tilaamaan suoraan verkon kautta käyttöön St1 Käteisalennuskortit, joilla saa etua St1 & Shell asemilta. Kanta-asiakkaat saavat etuja polttoaineesta sekä myymälä- / ravintolatuotteista. https://www.st1.fi/kanta-asiakas.